Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Ve středu došlo k řadě nehod

JIHLAVSKO: Vozovky pokryla nová vrstva sněhu. 

Ve středu 1. prosince vyjížděli policisté skupiny dopravních nehod na Jihlavsku k devíti dopravním nehodám. Tři osoby při nich byly lehce zraněny. Při nehodách vznikla škoda více než 280 tisíc korun. Policisté všechny nehody zadokumentovali a provedli na místě šetření. Při provedených dechových zkouškách u řidičů požití alkoholu nezjistili. Nehody policisté šetří pro spáchání přestupků proti bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích.
 
Před sedmou hodinouráno narazil u obce Zhoř do stromu řidič vozidla Opel Astra. Na zasněžené vozovce nezvládl řízení a s autem dostal smyk. Čtyřiačtyřicetiletý řidič byl s lehkým zraněním převezen do jihlavské nemocnice.
Během dopoledne nezvládl řízení řidič neznámého vozidla na ulici Jasanová v Jihlavě. Dostal s autem smyk a narazil do dřevěného oplocení zahrady domu. Po nehodě řidič z místa ujel.
Po desáté hodině dopoledne havarovala u Telče řidička vozidla Ford. Nezvládla řízení na namrzlé vozovce, dostala s autem smyk a vyjela vpravo mimo komunikaci, kde narazila do sloupu telefonního vedení. Následně vozidlo skončilo na poli.
Před polednem vběhl na náměstí Svobody v Jihlavě do jízdní dráhy projíždějícího vozidla Mercedes chodec a došlo ke střetu. Chodec se zřejmě nepřesvědčil, zda může vozovku bezpečně přejít. Zraněný chlapec byl převezen do nemocnice
Před druhou hodinou odpoledne se na ulici Okružní v Jihlavě střetla dvě auta. Řidič vozidla Iveco nedodržel bezpečnou vzdálenost mezi vozidly a narazil do před ním jedoucího automobilu Fiat Punto. Při nehodě byla lehce zraněna řidička fiatu.
Po druhé hodině odpoledne se dvě vozidla střetla na ulici Na Dolech v Jihlavě. Řidič vozidla Škoda Felicia při vjíždění na hlavní silnici nedal přednost vozidlu Škoda Fabia jedoucímu po hlavní silnici a došlo ke střetu.
Ve čtyři hodiny odpoledne se střetla dvě vozidla na ulici Fritzova v Jihlavě. Řidič vozidla Škoda Favorit při odbočování vlevo na vedlejší silnici nedal přednost v jízdě protijedoucímu vozidlu Frod Focus a došlo ke střetu
V pět hodin večer vyjel mimo komunikaci na ulici Havlíčkova v Třešti řidič vozidla Iveco jedoucí ve směru na Batelov. Vyjel na pravou krajnici a následně mimo vozovku, kde poškodil dřevěný plot s železnými sloupky domu.
Před šestou hodinou večer došlo ke střetu dvou vozidel u obce Ždírec. Nezjištěný řidič nákladního vozidla jel ve směru od Polné. Částečně vyjel do protisměru, kde se zrcátky střetl s autobusem jedoucím ve směru od Ždírce. Řidič nákladního vozidla po nehodě z místa odjel.
 
por. Bc. Jana Kroutilová, komisař
2. prosince 2010

Dopravní nehody 1.12.2010Dopravní nehody 1.12.2010

Dopravní nehody 1.12.2010Dopravní nehody 1.12.2010

Dopravní nehody 1.12.2010Dopravní nehody 1.12.2010

vytisknout  e-mailem