Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Ve dvaceti letech mu hrozí tři roky za mřížemi

ZLÍNSKO: Napadl známého. 

Návrhem na podání obžaloby ukončili zlínští kriminalisté vyšetřování možného spáchání trestných činů výtržnictví a ublížení na zdraví ve stadiu pokusu proti obviněnému teprve dvacetiletému mladíkovi z obce poblíž Napajedel. Za dva trestné činy mu v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

V polovině listopadu oslavoval dvacetiletý muž v jednom z nočních podniků v Napajedlech společně s kolegy z práce. V restauraci seděli již od rána. Po poledni, ve chvíli, kdy už byl silně opilý, přišel do restaurace jemu známý dvaadvacetiletý muž a sedl si dozadu. Dvacetiletého opilého muže rozlítilo, že v rozhovoru se svým kamarádem zmiňuje jeho rodinu, přišel k němu, povalil ho na lavici a chtěl mu dát pěstí do obličeje. Kamarádi je od sebe odtrhli, ale agresor v útoku pokračoval a udeřil půllitrovou sklenicí muže do hlavy. Jeho zranění si vyžádalo lékařské ošetření v nemocnici. Jen shodou šťastných náhod však nedošlo ke zranění mnohem závažnějšímu.

Mladý, dosud netrestaný, muž je prověřován pro stejné trestné činy také v dalším, velmi podobném, případě, k němuž došlo koncem října loňského roku v jiném podniku v Napajedlech.

30. ledna 2018, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem