Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Včerejší nehoda skončila dvěma zraněnými

ZLÍNSKO: Škoda se vyšplhala na 200 tisíc.  

Včera o půl sedmé večer na ulici Březnická ve Zlíně došlo k dopravní nehodě mezi osobním vozidlem Citroen a nákladním vozem Iveco. Výsledkem nehody je těžké a lehké zranění řidičů a škoda dvě stě tisíc korun.

Šestadvacetiletá žena jela v osobním autě ve směru ze Zlína do Březnice. Z doposud neznámých příčin vjela do protisměru, kde narazila do protijedoucího nákladního vozidla. Vlivem nárazu bylo vozidlo mladé řidičky odhozeno zpět do pravého jízdního pruhu, kde narazilo do svodidel. Třiapadesátiletý řidič nákladního auta se chtěl srážce vyhnout, vyjel vpravo mimo vozovku, kde narazil do betonové podezdívky. Oba aktéry nehody přepravili záchranáři do Zlínské nemocnice. Ženu s těžkým zraněním, muže s lehkým zraněním. U řidiče byla dechová zkouška na alkohol negativní, u řidičky ji nebylo možné provést, proto policisté nařídili odběr krve. Na obou vozidlech vznikla dvousettisícová škoda, na svodidlech a podezdívce škoda ve výši pět tisíc korun.

Dopravní policisté se na místě dopravní nehody zdrželi kvůli ohledání místa činu a zajištění stop až do devíti hodin večer. Nyní zjišťují její příčinu. Prozatím nehodu vyšetřují jako přestupek na úseku silničního provozu.


20. srpna 2015, nprap. Monika Kozumplíková
 

vytisknout  e-mailem