Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Vážná nehoda v buchlovských horách

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Nehoda osobního automobilu si vyžádala tři zraněné osoby. 

Tři zraněné osoby si vyžádala nehoda, ke které došlo včera odpoledne krátce po půl třetí na hlavním silničním tahu I/50 v buchlovských horách u obce Staré Hutě.

Jízdu vozidlem značky Audi S7 tam nezvládla třiadvacetiletá řidička. Žena jela ve směru od Brna na Uherské Hradiště. V úseku klesání při průjezdu levotočivé zatáčky nepřizpůsobila rychlost jízdy, dostala smyk a přejela do protisměru, kde prorazila svodidla. Následně vjela do lesa a narazila do stromu. Poté vůz začal hořet a s ním i okolní stromy. Žena za volantem audi i její dva spolujezdci utrpěli zranění. Řidičku záchranáři převezli do nemocnice v Brně. Devatenáctiletou spolujezdkyni a dvacetiletého spolujezdce pak záchranáři letecky transportovali do nemocnic v Ostravě a Brně. U třiadvacetileté ženy jsme alkohol vyloučili dechovou zkouškou.

Nehodu i nadále vyšetřují uherskohradišťští dopravní policisté. Silnice byla na několik hodin zcela uzavřena. Policisté z obvodních oddělení odkláněli provoz na objízdné trasy. Krátce před šestou hodinou byla komunikace již plně průjezdná.

Na vozidle vznikla předběžná škoda osm set tisíc korun, na svodidlech padesát dva tisíc korun a na lesním porostu padesát tisíc korun.

12. dubna 2020, por. Mgr. Simona Kyšnerová

Odkazy do noveho okna

nehoda 1

nehoda 1 

Detailní náhled

nehoda 2

nehoda 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem