Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vážná nehoda na silnici I/3

Tábor - Dbejte zvýšené opatrnosti při odbočování vlevo! Dívejte se i do zpětného zrcátka. 

Táborští dopravní policisté z dnešního poledne vyšetřují střet užitkového vozidla a motorkáře na silnici I/3 u Sezimovo Ústí. V 11:53 hod. jel řidič dodávky tovární značky Fiat Ducato po silnici I/3 od Tábora na Sezimovo Ústí, kdy se pravděpodobně při odbočování vlevo plně nevěnoval řízení, přehlédl za ním jedoucího řidiče motorky, který ho v tu dobu předjížděl a odbočil. V tu dobu do něj řidič motorky narazil a poté obě vozidla skončila vlevo u rodinného domu. Při střetu se těžce zranil řidič motorky, o kterého se následně postarali záchranáři.

Vzhledem k tomu, že je ve věci vedeno trestní řízení pro podezření ze spáchání přečinu Těžké ublížení na zdraví z nedbalosti a porušení důležité povinnosti, byl případ předán k dalšímu vyšetřování táborským kriminalistům z oddělení obecné kriminality.

Strážci pořádku žádají případné svědky popsané události, především těch jenž mohli situaci zaznamenat na svým palubních kamerách, aby nás kontaktovali na lince tísňového volání 158 nebo přímo na Územním odboru Tábor, Služba kriminální policie a vyšetřování, Oddělení obecné kriminality, Soběslavská 2763, Tábor, telefon 974 238 111.

Děkujeme.

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

30. října 2022

Odkazy do noveho okna

DN u Sezimovo Ústí 1.

DN u Sezimovo Ústí 1. 

Detailní náhled

DN u Sezimovo Ústí 2.

DN u Sezimovo Ústí 2. 

Detailní náhled

DN u Sezimovo Ústí 3.

DN u Sezimovo Ústí 3. 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem