Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vážná dopravní nehoda u obce Velvary

Slánsko - Oba řidiči byli s těžkým zraněním transportováni do motelské nemocnice. 

     Dnešního dne kolem 8. 30 hodin se stala dopravní nehoda na silnici č. 1/16 nedaleko obce Velvary. Při dopravní nehodě se dosud z nezjištěných příčin střetla čelně dvě osobní vozidla, jejichž řidiči utrpěli vážná zranění. Řidič r.89 jedoucí od Kralup nad Vltavou směrem na Slaný z osobního vozidla Škoda Octavia byl transportován vrtulníkem LZS do motolské nemocnice. Druhý řidič r.60 z osobního vozidla VW jedoucí ve směru od Slaného na Kralupy nad Vltavou byl převezen RZS taktéž do pražské nemocnice v Motole. Oba řidiči jeli ve svých vozidlech sami. Zda nebyli řidiči pod vlivem návykové látky vyloučí až lékařské vyšetření krve. Silnice byla pouze částečně omezena v průjezdnosti. Příčina dopravní nehody je v tuto chvíli předmětem šetření.

10. prosince 2013

nprap. Jana Šteinerová

Další případy z Kladenska

Krádež kabelky - dne 9.prosince 2013 v 8.35 hodin bylo oznámeno na policejní služebně ve Slaném, že krátce před 8. hodinou téhož dne došlo v ulici Záfortenská ve Slaném nedaleko hvězdicové kotelny ke krádeži kabelky. V těchto místech dosud neznámý pachatel vytrhl poškozené 75 leté ženě z ruky kabelku, v níž měla uloženou peněženku, mobilní telefon, brýle, klíče od bytu a doklady. Po získání kabelky pachatel z místa krádeže utekl. Svým jednáním způsobil seniorce škodu ve výši 2 380,-Kč. 

Dopravní nehoda - u obce Kyšice  dne 10. prosince 2013 v dopoledních hodinách na Unhošťsku došlo k dopravní havárii, kdy řidič r.33 pravděpodobně nezvládl řízení a sjel mimo pozemní komunikaci a převrátil se, se svým osobním vozidlem na střechu. Dopravní havárie se obešla bez zranění a příčina je nyní v šetření.  

Zldoěj ze sklepních kójí zadržen - krátce před 10. hodinou dne 8. prosince 2013 bylo oznámeno na OOP Kladno - Kročehlavy, že se do několika soukromých sklepních kójí v domě v Kladně v ulici Varšavská vloupal neznámý pachatel, který při vniknutí poškodil vchodové dveře a zámky. Ze sklepních kójí následně odcizil cestovní kufr a 3 hliníkové vodováhy. Pachatel byl při svém jednání  z těchto soukromých prostor vykázán domovnicí a místo opustil. Během krátké chvíle byl zadržen policejní hlídkou ve společné chodbě domu v ulici Obránců Míru. Policejním šetřením bylo zjištěno, že se jedná o 45 letého muže z Kladna. Svým jednáním způsboil škodu ve výši 8 400,-Kč, z toho škoda vzniklá poškozením činila 1 400,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže.

Vloupání do zahradního domku - v době mezi 7. až 8. prosincem letošního roku neznámým způsobem vnikli po překonání oplocení dva neznámí pachatelé do objektu zahradní kolonie v Kladně v ulici Štechova. Dne 8. prosince v dopoledních hodinách k tomuto zahradnímu  domku přišel 73 letý majitel a povšiml se poškozených zámků a vyházených věcí z domku. Při vstupu dovnitř zde přistihl spícího muže. Následně oba vyšli ven a majitel se snažil zavolat na místo policejní hlídku. Pachatel ovšem poškozenému neumožnil toto volání a nejprve muže uhodil do ruky a poté se telefonu zmocnil a utekl s ním pryč. Při útěku ještě zakřičel a za zády poškozeného muže vyběhl z domku ještě další muž, který se dal taktéž na útěk. K žádnému ublížení na zdraví ani k žádnému zranění nedošlo. Vzniklá škoda je ve výši 300,-Kč. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu loupeže.    

vytisknout  e-mailem