Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Vážná dopravní nehoda

TRUTNOVSKO-Muž skončil v nemocnici 

V pátek 14. 10. 2011 došlo krátce po čtvrté hodině ranní ve Svobodě nad Úpou v Úpské ulici k vážné dopravní nehodě. Přivolaní dopravní policisté provedeným šetřením zjistili, že pětadvacetiletý řidič osobního motorového vozidla Škoda při projíždění pravotočivou zatáčkou dostal smyk, přejel do protisměru, kde narazil do místní budovy a jejího oplocení, reklamní tabule, sloupu veřejného osvětlení a zaparkovaného vozidla značky Škoda Fabia.
Při uvedené havárii došlo k těžkému zranění řidiče, který byl vozidlem rychlé lékařské pomoci převezen do místního zdravotnického zařízení. Škoda, která při uvedené dopravní nehodě vznikla, byla vyčíslena na 345 tisíc korun. Na zjištění přesné příčiny uvedené havárie intenzivně pracují policisté trutnovského dopravního inspektorátu.
Policie České republiky v Trutnově tímto žádá všechny řidiče, aby přizpůsobili styl a rychlost jízdy povětrnostním podmínkám, které budou v následujících týdnech a měsících v našem regionu zcela jistě ztíženy. Řidiči by měli samozřejmě dodržovat zásady bezpečné jízdy, za volantem by se potom měl každý chovat odpovědně a ohleduplně.
nprap. Udo Ertner
14. 10. 2011
 

Odkazy do noveho okna

Trutnovsko

14.10.Svoboda nad Úpou 

Detailní náhled

Trutnovsko

14.10.Svoboda nad Úpou 

Detailní náhled

Trutnovsko

14.10.Svoboda nad Úpou 

Detailní náhled

Trutnovsko

14.10.Svoboda nad Úpou 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem