Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vážná dopravní nehoda

Tábor – Mladovožicko – Pátráme po řidiči, který místem nehody projížděl. 

Táborští kriminalisté ve spolupráci s dopravními policisty šetří dopravní nehodu, ke které došlo krátce po půl páté hodině odpolední neděle dne 13. června 2021 na silnici třetí třídy č. 1247 mezi obcemi Těmice a Petrovice na Mladovožicku, a to nedaleko odbočky na Váchův mlýn. Střetlo se zde osobní vozidlo tovární značky Škoda Felicia, jedoucí ve směru od Miličína na Mladou Vožici a osobní vozidlo tovární značky Toyota RAV 4, jedoucí v opačném směru, tedy od Mladé Vožice na Miličín.

Na základě vyhodnocení získaných informací, záznamů a poznatků v dané chvíli místem nehody projíždělo ještě další, blíže neurčené osobní vozidlo stříbrné barvy v provedení combi. To jelo ve směru od Mladé Vožice na Miličín. Jeho řidič však na místě nehody nezastavil a pokračoval dále ve směru na Miličín.

K objektivnímu posouzení všech skutečností uvedené události vyzýváme řidiče tohoto blíže neustanoveného osobního vozidla stříbrné barvy, aby byl tak laskav a přihlásil se táborským kriminalistům a podal ve věci své vysvětlení. Učinit tak může na jejich služebně v budově Územního odboru PČR Tábor, nejlépe po telefonní domluvě na lince 974 238 435 či  974 238 111.

Zároveň žádáme každého, kdo se v uvedené době v okolí místa nehody pohyboval či projížděl, a mohl by svými informacemi či případným kamerovým záznamem z vozidla přispět k identifikaci uvedeného osobního automobilu stříbrné barvy v provedení combi a jeho řidiče, aby své poznatky předal táborským kriminalistům na výše uvedených kontaktech či telefonní lince číslo 158.  Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   krpc.pio@pcr.cz

15. června 2021

vytisknout  e-mailem