Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Vazební stíhání obviněné ženy

Ms kraj- Vyšetřování smrtelně zraněného muže 

Od sobotního večera 27. 2. kriminalisté odboru obecné kriminality krajského ředitelství Ostrava se zabývají vyšetřováním úmrtí muže. Hned od příjezdu na místo kriminalisté zjišťovali veškeré informace, které by mohly být v souvislosti s oznámením. Kolegové z kriminalistické techniky zajistili stopy, které budou vyhodnocovat a analyzovat. Na místě události byla poskytnuta i pomoc psychologického interventa.

Podle prvotních indicií se zřejmě v bytě nejdřív odehrála partnerská hádka, která skončila smrtelným zraněním. Po útoku byla ještě v bytě zadržena žena, která později byla obviněna.

Následující den vrchní komisař I. oddělení služby kriminální policie a vyšetřování odboru obecné kriminality zahájil trestní stíhání a obvinil ženu z Ostravska ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví s následkem smrti.

Kriminalisté podali krajskému státnímu zástupci podnět k návrhu na vzetí ženy do vazby, který soud akceptoval a poslal obviněnou do vazební věznice. V případě prokázání viny ženě hrozí odnětí svobody na osm až šestnáct let.

por. Mgr. Bc. Zlatuše Viačková, 2. 3. 2021

vytisknout  e-mailem