Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Vařič - dealer je ve vazbě

Karvinsko - policisté TOXI týmu překazili další drogový byznys.... 

TOXI tým ve svém profesionální práci neúnavně pokračuje. Tentokrát kriminalisté zadrželi 39letého dealera v Českém Těšíně.

Důvodně podezřelému prokázali, že nejméně od poloviny loňského roku do svého zadržení vyráběl a prodával drogu zvanou pervitin. Zabýval se prodejem nejenom pervitinu, ale i prodejem marihuany.

Domovní prohlídky proběhly v bytových i nebytových prostorách, kde kriminalisté našli skleněné laboratorní sklo, krystalickou látku, chemikálie a potřeby běžně používané při nelegální výrobě pervitinu a v různém množství balenou zelenou sušinu.

Zadržený muž se protiprávního jednání dopouštěl i přesto, že v roce 2009 byl za stejnou trestnou činnost pravomocně odsouzen k několikaletému pobytu za mřížemi.

Komisař proti muži zahájil trestní stíhání a obvinil ho ze spáchání zvlášť závažného zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

V současnosti je obviněný muž ohrožen trestem odnětí svobody na dvě léta až deset let. Soud vyhověl návrhu státního zástupce a obviněného poslal do vazební věznice.

por. Mgr. Bc. Zlatuše Viačková, zpravodajství 4. června 2019
komisař

+420 974 734 208
+420 602 161 727
zlatuse.viackova@pcr.cz

KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE
kancelář ředitele krajského ředitelství
oddělení tisku a prevence

vytisknout  e-mailem