Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vandalství si natáčeli na kameru

TEPLICE - Poškodili několik vozidel, Bagr nedodal, Prodal marihuanu.. 

Vandalství si natáčeli na kameru
 
Zatím neznámí vandalové řádili v pondělí na parkovišti před Hadími lázněmi v Teplicích. Jeden z vandalů přeběhl přes kapoty tří zaparkovaných aut, kdy druhý jej natáčel z chodníku protilehlé strany na kameru. To však ještě nebylo vše. Dále zastavili jedoucí vozidlo Fiat a jeden z nich se posadil na přední víko motoru. I toto dění natáčeli na kameru. Poté z místa utekli neznámo kam. Celková škoda na všech vozidlech se vyšplhala na 18 tisíc korun. Policisté šetří tento případ jako přečin poškození cizí věci. 
 

Zpronevěra přes internet

 Důvěry kupující firmy využil 45letý muž z Chebu. Ten přes internetový bazar nabízel dodání minibagru. O ten projevila zájem jedna teplická firma. Uzavřeli tedy spolu  smlouvu, kdy byla předána záloha ve výši 2500 Euro. Bagr měl být dodán do 10ti dnů od předání zálohy. K tomu však nedošlo a ani peníze po několika urgencích prodavající nevrátil. Následovalo obvinění ze zpronevěry, za kterou muži hrozí až 5ti letý trest odnětí svobody.
 

Za 50 gramů hrozí 5 let

Až 5 let může pobýt ve vězení 22letý prodejce marihuany z Oseka. Ten na parkovišti u supermarketu v Oseku prodal dvěma osobám 50 gramů marihuany za cenu 8 tisíc korun. Tím se dopustil trestného činu nedovolená výroba a držení omamných a psychotropních látek a jedů. Vyšetřován je na svobodě.
 
Teplice, 6. dubna 2011, por.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem