Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Vandal poškodil vozidlo městských strážníků

Městským strážníkům v Kopřivnici postříkal služební vozidlo. 

Kopřivničtí policisté prošetřují událost, ke které došlo v úterý 12. května ve večerních hodinách na ulici Francouzská v Kopřivnici. Neznámý vandal zde nastříkal černým sprejem dva nečitelné nápisy na pravé zadní dveře a pravou stranu zavazadlového prostoru zaparkovaného vozidla Citroen Berlingo místních městských strážníků. Poškozením tak vznikla škoda za deset tisíc korun a kopřivničtí policisté šetří případ jako trestný čin poškozování cizí věci.


Stalo se …


Krádež věcí z vozidla

Neznámý pachatel se v úterý 12. května vloupal do osobního vozidla Peugeot 306, se kterým majitel parkoval  u odbočky k vysílači na ulici Jičínská v Příboře. Pachatel po rozbití okna zadních levých dveří vnikl do vozidla, ze kterého následně odcizil fotografickou brašnu s fotoaparátem. Předběžná škoda odcizením činí 45 tisíc korun a poškozením za čtyři tisíce korun.


Krádež dřevní kulatiny

V době od 5. do 10. května odcizil neznámý pachatel z lesního porostu v obci Bludovice, z místa zvaném U Studni, celkem sedm metrů krychlových dřevní smrkové hmoty. Odcizením dřevní kulatiny způsobil pachatel předběžnou škodu ve výši sedm a půl tisíce korun.


Další rozbitá výloha v Kopřivnici

Kopřivničtí policisté prošetřují další případ poškození výlohy na ulici Francouzská v Kopřivnici. V nočních hodinách dne 12. května zde neznámý pachatel kamenem rozbil skleněnou výplň prodejny potravin a způsobil tak škodu poškozením za deset tisíc korun. Pachatel do prodejny nakonec nevnikl a na výplni výlohy zůstal otvor o velikosti deset krát deset centimetrů.

vytisknout  e-mailem