Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Vandal poničil lampy u cyklostezky

VSETÍNSKO: Zloděj ukradl vybavení tří lamp u cyklostezky. 

Vsetínští policisté šetří případ krádeže a vandalství, který se udál v průběhu pondělka a úterý ve Vsetíně Jasenicích. Pachatel poničil na cyklostezce tři lampy veřejného osvětlení.

V úterý po poledni oznámil pětašedesátiletý muž ze Vsetína, že u cyklostezky vedoucí Vsetínem místní částí Luh a Jasenice jsou tři uřezané lampy pouličního osvětlení. Policisté zjistili, že se jedná o lampy určené k osvětlení cyklostezky s LED technologií. Na třech lampách je rozřezána trubka nad krytem a vrchní část lampy leží na zemi. Samotné těleso lampy má potom otevřený kryt a chybí vybavení. Podle zodpovědného pracovníka na všech třech zmizela LED světla, zdroj a panel LED světla. K uvedení do původního stavu bude potřeba celkové výměny lamp a škoda činí sedmdesát pět tisíc korun.

Policisté zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin krádež a poškození cizí věci. Po pachateli a odcizených součástech pátrají. Skutek se pravděpodobně stal v období od pondělního poledne do doby oznámení a to úterní jedné hodiny odpoledne.

6. dubna 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem