Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Václav Klaus diskutoval s policisty

Policisté na Vysočině představili panu prezidentovi integrované operační středisko 

KRAJ VYSOČINA - Prezident České republiky Václav Klaus v rámci třídenní návštěvy v kraji Vysočina zavítal dnes ráno na Krajské ředitelství policie kraje Vysočina. V sídle krajské policejního ředitelství pana prezidenta přivítal ředitel plk. Mgr. Josef Bačkovský a představil mu nové krajské uspořádání v rámci resortu policie.
 
Pan prezident měl v rámci své návštěvy možnost nahlédnout na pracoviště Obvodního oddělení PČR Jihlava a poté zamířil na setkání s policisty a občanskými zaměstnanci krajského ředitelství. Pan prezident ve své úvodní zdravici zmínil současnou ekonomickou situaci v našem státě a dotkl se také nutnosti chystaných škrtů v resortu ministerstva vnitra. Poté odpovídal na otázky přítomných policistů. Dotazy se týkaly například nového krajského uspořádání policie, které zatím bohužel nenásleduje krajské uspořádání justice. Pan prezident se zajímal také o početní stavy policistů v kraji Vysočina. Reagoval také na otázku týkající se postavení žen ve službách resortu policie a oblasti možného korupčního prostředí ve složkách policie.
Pan prezident se podepsal do kroniky Krajského ředitelství policie kraje Vysočina a závěr své návštěvy věnoval prohlídce integrovaného operačního střediska, kde měl možnost  nahlédnout  do celého systému řízení všech policejních složek.
 
mjr. JUDr. Dana Čírtková, vrchní komisař
14. září 2010
Odkazy do noveho okna

prezident2

prezident2 

Detailní náhled

prezident3

prezident3 

Detailní náhled

prezident4

prezident4 

Detailní náhled

prezident5

prezident5 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem