Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V žádosti o úvěr podváděla

ÚSTÍ NAD LABEM - Finanční společnosti předložila nepravdivé potvrzení o zaměstnání. 

Policejní komisař zahájil trestní stíhání 28leté ženy pro trestný čin Úvěrového podvodu. Obviněná měla u finanční společnosti při žádosti o úvěr ve výši 60 tisíc korun předložit nepravdivé potvrzení o svém zaměstnání a výši svého příjmu. Finanční společnost si toto potvrzení prověřila a zjistila, že je nepravdivé. Na základě toho nebyl obviněné úvěr poskytnut. Za uvedené jednání jí hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 6 měsíců do 3 let nebo peněžitý trest.

Z chatky zmizely veškeré cenné věci
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci vloupal do zahradní chatky v zahradní kolonii Černá cesta. Tuto chatku prohledal a následně odcizil motorovou a kotoučovou pilu, sekačku, vrtačku, radio s CD, prodlužovací kabely, fén, kulmu a tři vodovodní baterie. Svým jednáním majiteli způsobil škodu kolem 16 tisíc korun.

Vloupání do benzínky
Neštěmičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci z 31.10. na 1.11. vloupal do benzínové čerpací stanice. Z prodejny následně odcizil různé zboží, kdy předběžně odhadnutá škoda se pohybuje kolem 20 tisíc korun.

Krádež mobilních telefonů
Všebořičtí policisté vyšetřují případ krádeže mobilních telefonů z šatny základní školy. Neznámý zloděj využil neuzamčené šatny a během chvíle odcizil čtyři mobilní telefony v hodnotě kolem 20 tisíc korun. Za uvedené jednání pachateli hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.

vytisknout  e-mailem