Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

V Teplé policisté provedli „Úklid“

Tepelští policisté provedli během pátku kontroly restaurací 

Kontrolní akce byla zaměřena na zvýšení účinnosti pátrání po hledaných osobách a věcech, které pocházejí z trestné činnosti. Dále na dodržování zákona o ochraně před škodami způsobenými tabákovými výrobky, alkoholem a jinými návykovými látkami a kontroly hráčů v hernách. Veškeré kontroly byly provedeny ve služebním obvodě města Teplá.
 
V 17.00 hodin začala v Teplé jedna z dalších akcí „Úklid“, kdy se policisté zaměřili na pátrání po drogách, osobách a věcech a zejména kontrolu restauračních zařízeních. Akce byla provedena za účasti policistů z Teplé, Bečova a Toužimi společně s psovodem a jeho čtyřnohým strážcem zákona.
 
Během akce policisté zkontrolovali restaurace v Teplé, Bečově nad Teplou, Toužimi a Krásném Údolí. V průběhu několika hodinové akce nebyl zjištěn žádný přestupek ani trestný čin v souvislosti s podáváním alkoholu osobám mladším 18 let. V této souvislosti je tedy možné konstatovat, že četnost a pravidelnost těchto akcí přináší dobré výsledky.
 
V případě, že by policisté zjistili podávání alkoholu: 
hrozící sankce: pokud je provozovatel restauračního zařízení FYZICKÁ OSOBA hrozí pokuta do výše 50.000,- Kč a v případě, že se jedná o PRÁVNICKOU OSOBU hrozí zde pokuta do výše 500.000,- Kč.
Odkazy do noveho okna

akce "Úklid"

akce "Úklid" 

Detailní náhled

akce "Úklid"

akce "Úklid" 

Detailní náhled

akce "Úklid"

akce "Úklid" 

Detailní náhled

akce "Úklid"

akce "Úklid" 

Detailní náhled

akce "Úklid"

akce "Úklid" 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem