Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

V sobotu zavítá do Liberce FK Jablonec nad Nisou

LIBEREC - V sobotu 24. února 2024 se v Liberci na stadionu u Nisy utkají fotbalové celky FC Slovan Liberec a FK Jablonec. 

V sobotu 24. února 2024 se v Liberci, na stadionu U Nisy sehraje fotbalové utkání FORTUNA ligy mezi celky FC Slovan Liberec a FK Jablonec. Zápas bude zahájen v 15:00 hodin

Tento zápas je ze strany Policie ČR vyhodnocen jako rizikový, čemuž budou odpovídat i opatření, na která se policisté připravují. Cílem bezpečnostních opatření je zejména zajistit veřejný pořádek ve městě Liberci a především pak v blízkosti fotbalového stadionu U Nisy. V případě páchání výtržností ze strany fanoušků budou policisté připraveni tyto incidenty důrazně řešit. Úkolem policistů bude mimo jiné také zajištění bezpečnosti a plynulosti provozu na pozemních komunikacích související s přesuny fanoušků obou týmů.

Do opatření budou zapojeni policisté pořádkové, dopravní i kriminální služby. V terénu budou i členové Antikonfliktního týmu, kteří jsou vždy důležitým komunikačním prostředníkem s fanoušky. Do akce budou dále nasazeni policisté z krajské pořádkové jednotky a psovodi. 
Na stadionu bude z důvodu zajištění bezpečnosti zvýšený počet pracovníků bezpečnostní agentury, pořadatelská služba a strážníci Městské policie Liberec.

Policisté budou monitorovat již příjezd fanoušků do Liberce a budou rovněž dohlížet na jejich přesun na stadion U Nisy. S přesunem fanoušků na stadion mohou být spojené i menší komplikace v dopravě, především pak v ulicích Chrastavská a Zhořelecká. 

Žádáme všechny návštěvníky, aby respektovali dopravní značení a řídili se pokyny policistů.

Děkujeme za spolupráci. 

22. února 2024
por. Bc. Vojtěch Robovský
Oddělení tisku a prevence
KŘP Libereckého kraje 

vytisknout  e-mailem