Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

V sobotu proběhne rizikové fotbalové utkání

ZLÍNSKO: Chystáme adekvátní bezpečnostní opatření. 

V sobotu 5. srpna 2017 v pět hodin odpoledne vypukne na fotbalovém stadionu Letná ve Zlíně fotbalové utkání mezi týmy FC Fastav Zlín a FC Zbrojovka Brno. V souvislosti s tímto zápasem, který jsme vyhodnotili jako rizikový, připravujeme bezpečnostní opatření. Abychom zamezili případnému protiprávnímu jednání problémových fanoušků, budeme dohlížet na veřejný pořádek v okolí stadionu, ale i v ulicích města. Prioritně budeme monitorovat příjezd a přesun fanoušků na fotbalový stadion, jejich chování při zápase a na závěr jejich odjezd. Do bezpečnostního opatření proto bude nasazen adekvátní počet policistů. Nápomocni nám budou i zlínští městští strážníci a přímo na stadionu pracovníci bezpečnostní agentury a pořadatelské služby.

Dopravní policisté se zaměří na bezpečnost a plynulost silničního provozu a v případě potřeby budou koordinovat dopravu. Upozorňujeme řidiče, aby počítali s dopravním omezením v ulici Dlouhá, která je kvůli právě probíhajícím opravám zcela neprůjezdná v úseku od křižovatky s třídou Tomáše Bati po křižovatku s ulicí Vodní. Z důvodů oprav je neprůjezdné také Fügnerovo nábřeží, a to od ulice Dlouhá.

Vzhledem k velkému zájmu o toto utkání doporučujeme návštěvníkům, aby se na stadion dostavili s dostatečným časovým předstihem.

2. srpna 2017, por. Mgr. Simona Kyšnerová

vytisknout  e-mailem