Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V síti kriminalistů

LOUNY - Vypátráni během jednoho dne. 

Kriminalisté z Lounska měli včera napilno. V rámci mimořádné pátrací akce vyhledali čtyři osoby, které se měly ukrývat před zákonem. V jejich pomyslné síti nejprve uvízl 52letý muž. Na toho vydal státní zástupce souhlas se zadržením pro trestnou činnost, které se měl dopouštět. Kriminalisté na nic nečekali a už dnes si od nich muž vyslechl obvinění z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Jelikož to neměla být jeho první zkušenost s tímto jednáním, soud by ho mohl potrestat až deseti lety odnětí svobody.
Další vypáraný byl 51letý muž, na kterého vydal okresní soud příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody. Jelikož mají muži zákona dobrou osobní a místní znalost, nalezli ho v jedné chatce na Žatecku. Výtečníka omezili na osobní svobodě a dopravili jej následně do věznice, kde už měl pobývat od konce října. Jeho nerespektování soudem vydaného příkazu, budou policisté řešit jako trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.
Pozornosti kriminalistů neunikl ani 21letý muž. Na toho vydal minulý týden okresní soud příkaz k zatčení. Včera jej strážci zákona vypátrali, omezili na osobní svobodě a umístili do policejní cely. Dnes policisté vezli zatčeného k okresnímu soudu, který po provedených úkonech rozhodl o jeho propuštění na svobodu.
Posledním vypátraným byl 39letý muž, kterého však kriminalisté, po dohodě s okresním soudem, nemuseli omezit na osobní svobodě. Zjistili pouze informace důležité pro další úkony.


nprap. Mgr. Irena Pilařová
Oddělení tisku a prevence Louny
email: krpulk.kr.pis.ln@pcr.cz
mobil: 724 155 239
4. prosince 2018

vytisknout  e-mailem