Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

V Rožnově pod Radhoštěm došlo k trojnásobné vraždě - AKTUALIZACE

ZLÍNSKÝ KRAJ: Střelec zabil svoji družku i jejich dvě děti a poté obrátil zbraň proti sobě. 

AKTUALIZACE:

V předešlých dnech ukončili krajští kriminalisté vyšetřování trojnásobné vraždy a sebevraždy, k nimž došlo začátkem srpna v Rožnově pod Radhoštěm. Vyšetřovatel případ odložil podle §159a odst. 2 trestního řádu dle §11 odst. 1 písm. e) z důvodu nepřípustnosti trestního stíhání, neboť pachatel zemřel.

Potvrdilo se, že devětačtyřicetiletý muž zastřelil svou partnerku, jejich dvě děti a nakonec zbraň obrátil proti sobě. Z provedeného prověřování vyplývá, že pravděpodobně vyčkal, až oběti usnou a poté je postupně usmrtil.

3. ledna 2023, mjr. Mgr. Simona Kyšnerová

Dnes dopoledne krátce po půl desáté jsme přijali oznámení o tom, že v Rožnově pod Radhoštěm došlo k násilnému trestnému činu. Podle dosavadních informací devětačtyřicetiletý muž zastřelil svoji pětatřicetiletou družku a jejich děti ve věku šest let a čtyři roky. Poté zbraň obrátil proti sobě. Svým zraněním na místě podlehl. Jednou z obětí je policistka ze Vsetínska.

Případ jsme předběžně kvalifikovali jako trojnásobnou vraždu a sebevraždu.

Na místě jsou stále krajští kriminalisté, soudní lékaři a specialisté z OKTE Brno, kteří zjišťují přesné okolnosti této tragédie. Pracovat zde budou minimálně do ranních hodin.

3. srpna 2022, mjr. Mgr. Simona Kyšnerová

vytisknout  e-mailem