Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

V Rajhradě se slavilo

BRNO VENKOV: Zrekonstruované centrum služebny slavnostně otevírali v Rajhradě 

Dne 19. června 2009 v 10:00 hodin bylo v rámci Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje slavnostně otevřeno celkem 24 Kontaktních a koordinačních center policie, moderně zrekonstruovaných v rámci projektu P 1000. Slavnostní uvedení nových prostor do provozu proběhlo i na Obvodní oddělení v Rajhradě, za účasti náměstka ředitele pro vnější službu Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje plk. JUDr. Jaroslava Vaňka, vedoucího Územního odboru vnější služby Brno – venkov plk. JUDr. Mariana Žáka a starosty města Rajhrad Františka Ondráčka. Součástí byla i tisková konference a prohlídka prostor za přítomnosti médií. Celkové náklady na rekonstrukci bylo 2.359.000,-- korun.

Zrekonstruovaná policejní služebna by měla podstatně zefektivnit a zkvalitnit řešení mimořádných událostí, stejně jako běžných úkolů vykonávaných Policií ČR. Ke spolufinancování celého projektu bylo využito prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj, v rámci oblasti intervence Integrovaného operačního programu – Služby v oblasti bezpečnosti, prevence a řešení rizik. Mezi základní prvky vybavení každého Kontaktního a koordinačního centra, kterých by do roku 2010 mělo v prostorách stávajících služeben v ČR vzniknout 293, patří bezbariérový přístup, recepce s informačními tiskovinami, jednací místnost nebo sociální zařízení s přebalovacím pultem, včetně sociálního zařízení pro imobilní občany.

Nově otevřené Kontaktní a koordinační centrum policie na na Obvodní oddělení v Rajhradě by mělo zlepšit podmínky jak po práci policistů, tak pro zvýšení informovanosti a pocitu bezpečí občanů.

 

Zpracovala: nprap. Petra Šajkovicsová

Zpracovala: nprap. Mgr. Zdeňka Procházková

Odkazy do noveho okna

IMG_7972

IMG_7972 

Detailní náhled

IMG_7984

IMG_7984 

Detailní náhled

IMG_7993

IMG_7993 

Detailní náhled

IMG_8012

IMG_8012 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem