Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

V Radvancích zmizel valník

Vandal poškodil zaparkované vozidlo Výborná policejní práce 

V Radvancích zmizel valník
Z úterý na středu 18.6.2008 dosud neznámý pachatel v obci Radvanice násilím vnikl do zajištěného objektu jedné z místních firem a ukradl valníkový přívěs registrační značky TU 62-51. Zástupcem poškozené firmy byla škoda vyčíslena na částku 15 tisíc korun. Za trestný čin krádeže provedené vloupáním hrozí pachateli trest odnětí svobody až na dva roky. Policie po odcizeném valníku intenzivně pátrá.

Vandal poškodil zaparkované vozidlo
Z úterý na středu 18.6.2008 v nočních hodinách dosud neznámý vandal poškodil ve Vrchlabí osobní motorové vozidlo značky Volkswagen Passat. Auto bylo zaparkované na parkovišti u jednoho z místních marketů. Výtečník poškodil zpětná zrcátka a lak vozidla. Dále vandal odcizil držák na kolo, plastové kryty šroubů na kola a středový plastový kryt z předního kola se znakem VW. Poškozeným byla škoda vyčíslena na částku 10 tisíc korun. Za trestný čin poškozování cizí věci hrozí pachateli trest odnětí svobody až na jeden rok.

Výborná policejní práce
Ve středu 18.6.2008 v ranních hodinách policisté Služby kriminální policie a vyšetřování z Trutnova zadrželi na jedné ze staveb ve Špindlerově Mlýně osmatřicetiletého muže, na kterého byl Okresním státním zastupitelstvím Břeclav vydán v červnu letošního roku příkaz k zadržení. Muž omezený na svobodě skončil v policejní cele a po provedení nezbytných úkonů byl předán eskontnímu oddílu Policie České republiky. Policisté muže omezeného na svobodě poté eskortovali a řádně předali vyžadujícímu státnímu zástupci.  

vytisknout  e-mailem