Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

V průběhu čtyř dnů uvízl celkem třikrát v rukou policistů

JIČÍNSKO – Hříšník tak dojezdil a putoval rovnou do vazby! 

Ilustrační fotoIlustrační fotoJak jsme již v úterý 12. prosince informovali, jičínským policistům se v pátek 8. prosince podařilo zadržet ujíždějícího řidiče, který měl řídit v zákazu řízení osobní automobil Audi A6.
Odkaz na článek ZDE.

V tu dobu policisté netušili, že se s pětadvacetiletým mužem v krátkém časovém rozmezí setkají ještě několikrát. Delikvent si s dodržováním zákonů zřejmě nelámal hlavu a ve své trestné činnosti měl nadále pokračovat. A to hned v pondělí 11. prosince krátce před druhou hodinou ranní v Trutnově, kdy ho při řízení osobního automobilu kontrolovala policejní hlídka.

Následujícího dne 12. prosince kolem půlnoci u obce Podhorní Újezd se měl stát účastníkem dopravní nehody, kdy zřejmě narazil přední částí svého automobilu do vozidla Opel Vivaro jedoucího před ním a z místa ujel. Střet vozidel si naštěstí nevyžádal žádné zranění. Přesná příčina a míra zavinění dopravní nehody jsou v současné době předmětem dalšího šetření jičínských dopravních policistů. Ještě téhož dne kolem třetí hodiny odpolední muže kontrolovala policejní hlídka v obci Libuň, která ho následně zadržela a převezla do policejní cely. Při zadržení u něho policisté nalezli v malém množství omamné a psychotropní látky, které zajistili a na místě mu udělili peněžitou pokutu.

Ve všech případech tak měl pětadvacetiletý muž řídit motorové vozidlo Audi A6 i přesto, že má již třikrát vysloven zákaz řízení motorových vozidel. Soudce tak nenapravitelného hříšníka poslal ve čtvrtek 14. prosince do vazby.

 Muž se měl svým jednáním dopustit pokračujícího přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na tři roky.

nprap. Aleš Brendl
15. prosince 2017; 12:30

vytisknout  e-mailem