Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

V podchodu vlakového nádraží natáčeli řádícího klauna

KROMĚŘÍŽSKO: Na základě oznámení prověřujeme jednání těchto aktérů.  

Od minulého úterý prověřujeme na základě telefonického oznámení na linku 158 jednání šestice mladých lidí, která v nočních hodinách v podchodu pro pěší u vlakového nádraží v Hulíně natáčela video, ve kterém muž v masce klauna s motorovou pilou děsil dvě aktérky hrající náhodné kolemjdoucí. Poté se všichni přesunuli do podchodu vlakového nádraží a tam natáčeli další scénku, při které klaun motorovou pilou rozřezával mladého muže. V průběhu natáčení okolo procházelo několik cestujících, kteří vystoupili z vlaku.

Policistům z Hulína se v rámci prověřování skutku podařilo odhalit totožnost mladých lidí. Jedná se o osoby ve věku dvacet až šestadvacet let. Nyní zjišťujeme, zda se aktéři scének dopustili protiprávního jednání. V souvislosti s prověřováním případu žádáme svědky, kteří v úterý v nočních hodinách procházeli podchodem a natáčení viděli, aby nás kontaktovali na bezplatné lince Policie ČR 158 nebo na telefonním čísle hulínských policistů 974 675 741.

Zjišťujeme také, zda se tito aktéři nepodíleli i na natáčení videa, které vzniklo u jednoho z vlakových přejezdů údajně v Hulíně. Muž v masce klauna v něm přiběhl ke stojícímu autu a z kanystru vozidlo poléval nějakou tekutinou.  

1. listopadu 2016, por. Mgr. Simona Kyšnerová

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem