Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V panelovém domě hořelo

LOUNY - Požár v bytě; Řízení bez oprávnění; 

Požár v bytě

Ze soboty na neděli vyjížděli hasiči k požáru do Postoloprt. Oheň vypukl v jednom bytě v panelovém domě Na Draguši. Příčinou požáru byla zřejmě nedbalost, neboť oheň se rozšířil od varné plynové desky na bytové jádro a dále na zařízení bytu. Škoda nebyla dosud vyčíslena, ke zranění osob neštěstí nedošlo.   

Řízení bez oprávnění

Několik mladíků, kteří neoprávněně řídili motorové vozidlo, zadrželi policisté o prodlouženém víkendu na silnicích lounského okresu. Již v pátek dopoledne kontrolovali v žatecké ulici Komenského alej osobní vůz zn. Seat Ibiza, který řídil 24letý mladík ze Žatecka. Provedeným šetřením policisté zjistili, že dotyčný má od 15. října 2008 vysloven zákaz řízení na dobu 30 měsíců. Proto mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí a řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění.

V neděli, krátce po druhé hodině ranní, uvízl v síti dopravních kontrol i 19letý mladík, který v lounské ulici P. Obrovce řídil osobní vůz zn. Citroen AX. Jak policisté zjistili, ani on není držitelem řidičského oprávnění na žádnou skupinu motorových vozidel. Ve zkráceném přípravném řízení mu policisté sdělili podezření z trestného činu řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění.

V pondělí večer řídil na silnici č. I/7, ve směru od Prahy na Chomutov, osobní motorové vozidlo zn. BMW 26letý mladík z Mostecka. Hlídka dopravních policistů jej pro spáchání přestupku zastavila a následně zjistila, že se jedná o neřidiče. Stejně jako dvěma předchozím, mu ve zkráceném přípravném řízení sdělila podezření z trestného činu řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění.

vytisknout  e-mailem