Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

V Otrokovicích srazil mladíka na kole a ujel

ZLÍNSKO: Pátráme po svědcích dopravní nehody.  

V neděli 28. srpna došlo na kruhovém objezdu v Otrokovicích ke srážce cyklisty s osobním vozidlem. Cyklista po pádu na zem utrpěl lehké  zranění a řidič z místa nehody ujel. Pátráme po svědcích nehody.

V neděli kolem 16.00 hodiny vjížděl na kruhový objezd z ulice tř. T. Bati v Otrokovicích prozatím neznámý řidič motorového vozidla. Po kruhovém objezdu jel v tu chvíli ve směru z ulice Nadjezd patnáctiletý cyklista na bílém jízdním kole značky Trek. Řidič  nedal cyklistovi jedoucímu po kruhovém objezdu přednost a srazil ho. Cyklista utrpěl při pádu z kola lehké zranění, se kterým ho záchranáři převezli do nemocnice. Dechová zkouška u něj byla negativní. Vzhledem k tomu, že řidič z místa nehody odjel, aniž by poskytl zraněnému první pomoc a přivolal policii, vliv alkoholu u něj nemůžeme vyloučit. Na jízdním kole byla způsobena škoda asi dva tisíce korun.

Pátráme po svědcích dopravní nehody, k níž došlo v neděli 28. srpna v 16.00 hodin v Otrokovicích na kruhovém objezdu, kteří by nám pomohli ustanovit řidiče osobního  vozidla a popsat průběh dopravní nehody. Podle dosavadního šetření by se mělo jednat o Škodu Fabia staršího typu jasně červené barvy, která měla na kruhový objezd vjet ze Štěrkoviště a vyjet směrem na ulici Objízdnou.

 

 

2. září 2016, nprap. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

místo nehody 3

místo nehody 3 

Detailní náhled

místo nehody 2

místo nehody 2 

Detailní náhled

místo nehody

místo nehody 

Detailní náhled

jízdní kolo

jízdní kolo 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem