Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V opilosti boural na železnici

TEPLICE - Zpronevěřil hutní materiál, Vzal si linku, která už mu nepatřila.. 

V opilosti boural na železnici
 
 
Včera  ve 21:15 hodin došlo v Teplicích na ulici Hřbitovní na železničním přejezdu k dopravní nehodě. Silně podnapilý řidič  vozidla VW POLO při přejíždění dvojkolejného železničního přejezdu vlivem silné opilosti nezvládl řízení vozidla a narazil přední částí vpravo do železničního sloupku se zabezpečovacím zařízením-závorami.  Na železničním zařízení nedošlo k žádné škodě ani porušení funkčnosti zařízení. Hmotná škoda na vozidle je  30.000.- Kč. U řidiče byla provedena dechová zkouška na alkohol s výsledky 1,85 a 1,83 g/kg alkoholu. Řidiči byl zadržen řidičský průkaz a další jízda mu byla zakázána. Vyšetřován bude pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.
 
 
Zpronevěřil 52 tisíc korun
 
Ze zpronevěry hutního materiálu byl obviněn 45letý muž z Krupky. Ten si v době od léta 2010 do června 2011 nejméně v pěti případech jako vedoucí prodejního skladu hutní společnosti ze skladu sám odebral různý hutní materiál. Výdejky, které si sám vydal, si následně ponechal. Toto zboží pak prodal zákazníkům a peníze si ponechal pro svojí potřebu. Společnosti tak vznikla škoda 52 tisíc korun.
 
Vzal si vybavení, které mu již nepatřilo
 
Kuchyňskou linku si přivlastnil 37letý muž z Bíliny. Ten jako bývalý uživatel bytu vystěhoval své vybavení bytu společně s kuchyňskou linkou, která však byla předmětem kupní smlouvy o prodeji bytu mezi mužem a realitní kanceláří, což bylo uvedeno v kupní smlouvě. Podezřelý si však kuchyňskou linku vzal jako svůj majetek a odmítal jí vrátit. Policisté mu sdělili podezření z trestného činu krádeže.


 
 
Teplice, 23. února 2012, pro.Bc.Ilona Novotná

vytisknout  e-mailem