Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

V ohrožení bezpečně

OLOMOUCKÝ KRAJ - projekt IZS Olomouckého kraje  

Krajský úřad Olomouckého kraje a Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje společně se  složkami integrovaného záchranného systému (tedy s HZS a ZZS Olomouckého kraje) spolupracuje s TV Morava s.r.o., na čtyřiadvacetidílném televizním pořadu pod názvem
„V ohrožení bezpečně s IZS Olomouckého kraje“.  
První díl pořadu byl odvysílán 14. června 2016 v 18:00 hodin. Hejtman Olomouckého kraje Ing. Jiří Rozbořil představil osobně pořad a objasnil krátce činnost IZS. Pořad by měl připomenout divákům, jak se chovat v krizových situacích.
V následujících dílech vystoupili zástupci jednotlivých složek IZS a představili je. Ostatní díly pořadu „V ohrožení bezpečně s IZS Olomouckého kraje“ budou představovat konkrétní práci, případně spolupráci všech složek.
Za další díly, které již byly odvysílány, můžeme například uvést: „Volání na tísňovou linku“ a „Jízda záchranných složek k zásahu“. Pořad můžete sledovat v rámci čtyřiadvacetihodinového vysílání stanice TV Morava v Olomouckém kraji prostřednictvím DVB-T vysílání. Premiéra každého dílu je vysílána vždy v sudé úterý večer od 18:00 hodin.  
Pořad je možné zhlédnout také na webových stránkách www.tvmorava.cz v on-line vysílání stanice, v sekci „Pořady“ v samostatném oddílu s názvem „V ohrožení bezpečně s IZS Olomouckého kraje“.

kpt. Mgr. Marta Vlachová


11. srpna 2016

vytisknout  e-mailem