Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

V obci Cerhovice zmizel bagr v hodnotě dvou milionů

BEROUNSKO – Policisté po pachatelích intenzivně pátrají. 

V době od 18.00 hod. dne 6. listopadu do 06.00hod. dnešního dne vnikli neznámí pachatelé na oplocený pozemek areálu firmy v obci Cerhovice, vedle místního hřbitova. Z tohoto místa následně odcizili traktorbagr značky TEREX v celkové hodnotě dva miliony korun. Atypickým znakem odcizeného bagru je bílé barevné provedení.
 
Policisté okamžitě zahájili pátrací akci, do které zapojili také vrtulník letecké služby. Předpokládají, že pachatelů s ohledem na rozměry bagru muselo být více a zároveň mohli k jeho přepravě použít jinou těžkou techniku.
 
Kriminalisté přivítají jakékoliv informace související s tímto případem na lince 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.
 
Již v minulosti vyšetřovali berounští kriminalisté podobný případ, kdy se jim podařilo odhalit a objasnit rozsáhlou majetkovou trestnou činnost související s krádežemi pracovních strojů a bagrů. Bagry a pracovní stroje byly postupně nalezeny a zajištěny na území našeho okresu a po provedení všech potřebných úkonů byly vráceny majitelům.
 
nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
7. listopadu 2014
 
 
Odkazy do noveho okna

odcizený traktorbagr

odcizený traktorbagr 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem