Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

V obchodním domě odcizili DVD přehrávače

JIHLAVA: Při útěku muž narazil do vchodových dveří. 

V úterý 15. prosince kolem čtvrté hodiny ráno se v prostoru obchodního domu na ulici Brněnská pohybovali muž a žena. Oba dva si po předchozí vzájemné domluvě pod bundy ukryli DVD přehrávače. Žena navíc vzala ještě rukavice a dvě CD, která si uložila do kapsy. Poté šli směrem k hlavnímu vchodu, kde společně podlezli pod vstupním turniketem.
 
Ženu zadržel pracovník ostrahy. Muž utíkal směrem z obchodního domu a přitom naskočil do levé poloviny vnitřních vchodových dveří, které poškodil. Vlivem nárazu došlo k popraskání skla. Muži se podařilo i s odcizeným DVD přehrávačem v hodnotě 1 300 korun utéct. Žena odcizené věci dobrovolně vydala a odcizené zboží bylo vráceno zpět do prodeje.
 
Totožnost muže policisté znají a v současné době po něm pátrají. Devatenáctiletá žena a o tři roky starší muž byli již v minulosti za spáchání trestného činu pravomocně odsouzeni. Škoda, která vznikla na poškozených dveřích, byla předběžně vyčíslena na sedm tisíc korun. Oba jsou podezřelí ze spáchání trestného činu krádež a muž navíc ze spáchání trestného činu poškozování cizí věci.

vytisknout  e-mailem