Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

V nočních hodinách byl pobodán 18 letý mladík

Kladenští policisté v nočních hodinách zadrželi podezřelého 21 pachatele, který pobodal muže před klubem. 

     Kladenští policisté v nočních hodinách dne 31. prosince zadrželi v Kladně podezřelého 21 letého muže, který pobodal před klubem "Klubko" 18 letého mladíka z Kladna.

     Kolem 21.30 hodiny bylo oznámeno  na policii, že v Kladně - Kročehlavy v ulici Obránců míru po příchodu 8 mužů do klubu Klubko došlo k rozepři a hádce mezi příchozími muži a ostatními hosty klubu. Toto slovní napadení vyústilo po několika minutách k fyzickému napadení, kdy byl před klubem pobodán 18 letý muž z Kladna. Poškozený utrpěl 6 bodných ran a byl s těžkým poraněním převezen RZS do kladenské nemocnice, kde byl operován. Jeho zdravotní stav byl velmi vážný a v ohrožení života. Na místo činu se ihned dostavily policejní hlídky a začalo probíhat šetření po pachteli. Policisté z obvodního oddělení Kladno - město podezřelého muže zadrželi mezi ulicemi Unhošťská a Varšavská. 21 letý mladík byl převezen  na policejní služebnu, kde byly provedeny prvotní úkony. V současné době je případ prošetřován jako podezření z trestného činu pokus vraždy. Podezřelý muž byl později taktéž hospitalizován v kladenské nemocnici. Poškozený mladík byl po operaci stabilizován.

     Kladenští policisté krátce před 23 hodinou začali prošetřovat další případ pobodaného muže. Jednalo se o 18 letého mladíka, který byl nalezen v Kladně v Mostecké ulici s 1 bodnou ranou do steheního svalu. Poškozený muž byl převezen do kladenské nemocnice k ošetření a hospitalizaci. Příčina tohoto fyzického napadení je předmětem šetření a policie tento případ prošetřuje jako podezření z trestného činu ublížení na zdraví. 

vytisknout  e-mailem