Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

V neděli bourali dva motorkáři

VSETÍNSKO: Letos evidujeme už tři desítky nehod s účastí motorkářů.  

Dvě nehody s účastí motorkářů řešili během včerejšího dne vsetínští dopravní policisté. Nehody si vyžádaly tři lehká zranění a zavinili je sami motorkáři.
 
První oznámení o havárii motorkáře evidujeme v pravé poledne. Došlo k ní v katastru Vsetína, v blízkosti autobusové zastávky Vsetín, Jasenka – Lom. Osmatřicetiletý řidič z Hodslavic na motocyklu Jawa 350 se při sjíždění z kopce dolů ohlédl za sebe na svoji známou, která jela na motorce za ním, přitom ztratil rovnováhu, přejel přes pravý okraj silnice a havaroval do příkopu. Při nehodě si způsobil zranění, se kterým byl převezen do nemocnice. Pod vlivem alkoholu nebyl. Řidiči uložili policisté blokovou pokutu. 
 
Druhá nehoda se stala v Rožnově p. R. na silnici I/35 v blízkosti čerpací stanice Aral kolem půl čtvrté odpoledne. Pětadvacetiletý řidič z obce Okrouhlá jedoucí na motocyklu zn. Suzuki narazil v důsledku nepozornosti do vozidla zn. Volvo, které jelo před ním a bylo nuceno v důsledku provozu zastavit. Řidič motorky i jeho stejně stará spolujezdkyně ze Zlína upadli po nárazu do Volva na vozovku a utrpěli lehká zranění, která si vyžádala ošetření v nemocnici. Devětačtyřicetiletá řidička Volva ani řidič motocyklu nebyli pod vlivem alkoholu. Dopravní nehodu policisté nadále vyšetřují.
 
Do dnešního dne evidujeme už 29 nehod s účastí motorkářů, vloni jsme za stejné období řešili 22 nehod.  
 
 
28. července 2014, por. Mgr. Lenka Javorková
 
Odkazy do noveho okna

Motorkář Jasenka

Motorkář Jasenka 

Detailní náhled

Motorkář Rožnov

Motorkář Rožnov 

Detailní náhled

Nehoda motorkář

Nehoda motorkář 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem