Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

V Mladé Boleslavi vzniklo nové pracoviště zbraní

KRAJ - Neustále se snažíme vylepšovat a zdokonalovat naše služby pro občany. 

V pondělí, 3. července 2023, v budově Policie ČR, Územního odboru Mladá Boleslav, Boleslavská 1164, Kosmonosy zahájí činnost nové pracoviště Odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál Krajského ředitelství policie Středočeského kraje.

Nově zřízené kontaktní místo se otvírá nejen pro občany mladoboleslavského regionu, ale i pro všechny žadatele ze Středočeského kraje. Vyřídit své záležitosti lze v rámci úředních hodin, které budou vždy v pondělí a ve středu od 8,00 hodin do 17,00 hodin a to na základě telefonického objednání na čísle 974 877 308.

Krajské ředitelství policie Středočeského kraje znovuotevřením tohoto pracoviště reagovalo nejen na podněty občanů, kteří museli složitě z Mladé Boleslavi dojíždět do Mělníka, ale i na požadavek Magistrátu města Mladá Boleslav.

Činnost kontaktního místa v přízemí budovy územního odboru  budou v současné době zajišťovat 2 občanští zaměstnanci. Provoz bude zatím zaměřen na přijímání žádostí ze strany fyzických osob (přihláška ke zkoušce odborné způsobilost, zbrojní průkaz, udělování výjimek, žádosti o nákupní povolení, registrace a ohlášení zbraní, evropský zbrojní pas, zbrojní průvodní list, znehodnocení nebo zničení zbraní, žádosti o vydání aprobace).

Zaměstnanci z nově otevřeného pracoviště jsou přesvědčeni o tom, že služby, které v rámci své činnosti budou poskytovat, budou směřovat ke spokojenosti středočeských žadatelů.


plk. Mgr. Dagmar Červinková
vedoucí odboru pro zbraně a bezpečnostní materiál
KŘP Středočeského kraje
29. června 2023

vytisknout  e-mailem