Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

V Krnově se zřítil strop

 V domě se zřítil strop
V Krnově na ulici Opavská ve 20,45 hodin dne 2.8.2008 došlo k částečnému zřícení koupelnového dřevěného stropu v prvním podlaží domu do dětského pokoje v přízemí. Statik označil jako pravděpodobnou příčinu zřícení dlouhodobě zanedbanou údržbou bytu společně s jeho nevhodným užíváním. Šetřením policisté zjistili, že na místě kuchyně se nacházela koupelna a byly zde vadné odpady. Na místě zasahovali hasiči a proběhla evakuace 39 obyvatel. Nyní policisté odebrali vzorky trámů, které zašlou na odbornou expertízu. Provádí další šetření zajišťují stopy a dokumentují, zda se nejedná o podezření z trestného činu obecného ohrožení. Ke zranění osob nedošlo.
  
Posprejoval fasády domů v Bruntále
V těchto dnech zahájil policejní komisař SKPV trestní stíhání 21letého muže pro trestný čin poškozování cizí věci. Toho se měl dopustit tím, že od měsíce března 2008, ve čtyřech případech, naposledy dne 2.7.2008 v noční době v Bruntále na ulicích Fugnerova, Ruská, Dr. E. Beneše společně s nezletilým kamarádem poškodil postříkáním sprejem černé a bílé barvy omítky pěti budov. Způsobená škoda činí 11 tisíc Kč.
  
Octavia se střetla s divokým prasetem
V úterý 2.9.2008 v 01,40 hodin mezi obcemi Leskovec nad Moravicí a Rázová došlo ke střetu osobního vozidla se zvěří. Divoké prase vběhlo z příkopu rovnou pod kola vozidla Škoda Octavia, které řídil 57letý muž. Ke zranění řidiče nedošlo. Na místě bylo nalezeno usmrcené divoké prase, které bylo předáno mysliveckému sdružení. Způsobená škoda činí 80 tisíc Kč.
  
 
 vrchní inspektor nprap. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem