Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V kočárku byl lup za tisíce

MOST - Žena do fusaku schovala zboží za pět tisíc korun; Mladíka okradl a zbil; Řidiči pod vlivem návykových látek. 

V kočárku byl lup za více než 5 tisíc korun
Na velký nákup přišla do jednoho mosteckého supermarketu 25letá žena z obce na Mostecku. Přijela s kočárkem a ten použila jako skrýš kradeného zboží. Do fusaku si během nakupování měla uschovat různé potraviny, maso, sýry, salámy a také prostředky na praní. Celkem v kočárku zmizelo zboží za 5 4000 korun. Pracovníci ostrahy krádež odhalili a ženu při odchodu z prodejny zadrželi. Policisté jí následně sdělili podezření ze spáchání přečinu krádeže. Lup byl zajištěn a vrácen zpět prodejně. Některé věci však byly znehodnoceny.

Oběti vzal batoh a bundu, 4x ho udeřil pěstí
Ze zvlášť závažného zločinu loupeže obvinil vyšetřovatel mostecké policie 20letého muže z Litvínovska. Ten měl koncem roku v dopoledních hodinách na místě veřejně přístupném v obci na Litvínovsku napadnout jiného mladého muže, kterému uštědřil několik ran pěstí do obličeje. Poškozený z místa napadení utekl, útočník ho však doběhl a strhl mu batoh a bundu. S lupem pak odešel z místa, část věcí z batohu vysypal a pohodil na zem. Poškozenému měl následně z bundy odcizit peněženku s doklady a reproduktor. Napadený vyhledal lékařské ošetření. Vyšetřovatel 20letého Litvínovana stíhá na svobodě.

Čtyři řidiči pod vlivem návykové látky, jeden navíc řídil i přes zákaz řízení
Hlídky policie přistihly včera na ulicích v Mostě čtyři řidiče, kteří měli pozitivní testy na návykové látky. V ulici Rudolická v Mostě zastavili policisté řidiče osobního vozu VW, který měl pozitivní test na amfetamin. Navíc má vyslovené dva zákazy řízení a to až do léta roku 2020. Další řidič neunikl policejní kontrole v mostecké ulici Okružní. Tam ho zastavila hlídka a provedla u něj test na návykové látky, který byl též pozitivní. Pozitivně vyšly i testy u dalších dvou řidičů. Ty muži v uniformách zastavili na silnici u obce Liběšice a v mostecké ulici Višňová. Všichni motoristé ve věku 25, 27, 28 a 38 let se podrobili lékařskému vyšetření a bylo jim sděleno podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Most 6. února 2019
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem