Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

V hotelu se zastavil čas - Aktualizace

Policisté pátrají po neznámém muži, který z hotelu odcizil celkem patnáct nástěnných hodin za více než sedmdesát tisíc korun. 

Aktualizace 

Děkujeme médiím za pomoc s pátráním. Po zveřejnění článku s pátrací relací se podezřelý muž přišel na služebnu policie přihlásit sám. 

por. Bc. Richard Hrdina

Jako vášnivý hodinář se zapsal do jednoho pražského hotelu v ulici José Martího v Praze 6 návštěvník, který je spolu s dvěma malými dětmi navštívil v polovině dubna. Neznámý muž prošel všechna patra a z každého z nich odcizil nástěnné hodiny, které uložil do připravených tašek. Ve chvíli, kdy ze stěny sejmul poslední patnáctý kus, tak z hotelu odešel neznámo kam. Tímto jednáním způsobil škodu za více než sedmdesát tisíc korun. 

Policisté z místního oddělení Vokovice zajistili kamerové záznamy, na kterých je neznámý muž velmi dobře zachycen. Jelikož se jim ho do dnešního dne za využití všech operativně pátracích prostředků nepodařilo nalézt, žádají širokou veřejnost o pomoc. Pokud muže na kamerovém záznamu poznáváte, nebo máte jakékoliv informace o jeho pohybu, kontaktujte prosím linku 158. 

Pachateli krádeže hrozí v případě dopadení a odsouzení až dvouletý pobyt za mřížemi. 

por. Bc. Richard Hrdina - 31. května 2023

vytisknout  e-mailem