Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V domě neměl co dělat

TEPLICKO - Nemovitost opustil až po opakovaných výzvách; Přišel o mobil a peníze... 

V domě neměl co dělat

     Až dva roky by mohl strávit za mřížemi 31letý muž, který měl neoprávněně vniknout do cizí nemovitosti. Koncem listopadu přijel do obce Hrob za svou bývalou přítelkyní, která bydlí v domě své matky, a přes výslovný zákaz majitelky domu vnikl bez jejího souhlasu dovnitř, kde se snažil o komunikaci s její dcerou. Byt opustil až po opakované výzvě, čímž se mohl dopustit přečinu porušování domovní svobody, ze kterého mu bylo v uplynulých dnech sděleno podezření.

 

Přišel o mobil a peníze

     Z přečinu krádeže je podezřelá teprve 18letá slečna, která měla v Krupce okrást staršího muže. Podle výpovědi poškozeného se k němu začala „tulit“ a nabízet mu sex, když odmítl, tak po chvíli odešla. Jak ale později zjistil, i s jeho penězi a mobilním telefonem, který měl předtím v kapse. Verze podezřelé se dost liší, tvrdí, že telefon jí muž dal do ruky a o zmizelých třech tisících vůbec nic neví. Mobil už policisté zajistili a vrátili majiteli, teď už bude záležet na soudu, zda mladou ženu uzná vinnou, pokud ano, hrozí jí v krajním případě až dva roky vězení.

 

Vykradená prodejna

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do prodejny zahradní techniky a dalšího vybavení. Podle trestního oznámení zmizel stolní počítač, sekačky, ponorná čerpadla a vodní automat, celková škoda přesáhla částku sto tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, pokud bude pachatel dopaden, může být odsouzen až k pětiletému trestu odnětí svobody.

 

 

21. 12. 2016, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem