Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

V domě kradl příbuzný

CHOMUTOV - Dva bez řidičáků, Drahý nákup, Peníze patří do banky... 

V domě kradl příbuzný
V Klášterci nad Ohří přijali oznámení od majitelky rodinného domu, že jim zmizeli peníze.Žena uvedla, že z obálky v kuchyňské lince zmizelo 35 tisíc korun. Hledat pachatele nemuseli policisté dlouho neboť bylo zjištěno, že krádež má na svědomí nezletilý příbuzný, který se ke krádeži přiznal.
 
Dva bez řidičáků
Policisté tentokrát kontrolovali řidiče na Lipské ulici v Chomutově. Během hodiny zde zadrželi dva muže, kteří nemají k jízdě odpovídající doklady. Nejdříve zastavili  projíždějící mercedes, který řídil 22letý mladík. Kontrola prokázala, že nikdy nevlastnil řidičské oprávnění a navíc byl u něj pozitivní test na drogy. O dvacet minut později kontrolovali další vozidlo, za jehož volantem seděl 48letý muž. U něj bylo zjištěno, že řídit také neměl  neboť dosáhl dvanácti bodů a přišel tak o řidičský průkaz. Starší muž bude obviněn z trestného činu řízení motorového vozidla bez řidičského oprávnění, mladšímu pak přibude ještě obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.
 
Nákup se prodražil
Na svou nepozornost doplatila žena z Kovářské. Při nakupování si odložila peněženku na pult v obchodě s potravinami a odešla. Po téměř dvou hodinách začala peněženku postrádat a tak se vrátila zpět do obchodu. Bohužel, svůj majetek již nenašla. Kdosi využil vzniklé situace a odloženou portmonku sebral. Zloděj měl jistě radost, protože našel téměř dvanáct tisíc korun na hotovosti a osobní doklady majitelky. Krádež nyní šetří policie.
 
Peníze patří do banky
Nechávat peníze doma se nevyplácí. Tímto se však neřídil muž bydlící v Kadani. Úspory ve výši 35 tisíc korun uschoval v bytě pod kobercem a kdosi je odcizil. Krádež byla zakrátko objasněna, jako pachatelka byla zjištěna mužova 23letá příbuzná. Právě na ni čeká nyní obvinění z trestného činu krádeže.
 
Řádil vandal
Chomutovští policisté pátrají po totožnosti neznámého vandala, který u sportovní haly v Chomutově poškodil sedm skleněných výplní u oken a z venkovních obvodových stěn odcizil hliníkové lišty. Do objektu nevnikl, z interiéru se nic neztratilo, ale i tak vznikla značná škoda. Oprava bude stát, dle předběžných odhadů, nejméně 74 tisíc korun. Jestliže bude zjištěno, kdo má skutek na svědomí, bude obviněn z krádeže a poškozování cizí věci.
 
Okradli rekreanty
Na Chomutov nebudou jistě vzpomínat v dobrém dva návštěvníci Kamencového jezera. Za turistikou přijeli ze Sokolova, ubytovali se v kempu na jezeře a kdosi je okradl. Nutno podotknout, že zloděj měl práci usnadněnou neboť našel okno do chatičky nezajištěné. Vnikl dovnitř, sebral pět tisíc korun, osobní doklady a zmizel. Policisté zahájili vyšetřování trestných činů krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněné držení platební karty.
 
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem