Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

V chatě se napil, ale i přespal

Jezdil pod vlivem alkoholu, Srazil chodkyni a ujel 

Jezdil pod vlivem alkoholu
Ve čtvrtek 14.1.2010 ráno ve Městě Albrechticích na ulici Hašlerova policisté kontrolovali 47letého muže, který řídil felicii. Při dechové zkoušce mu naměřili nejprve 0,75 promile a po chvíli 0,72 promile alkoholu. Řidič odmítl lékařské vyšetření a odběr krve. Policisté mu zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu.
 
V chatě se napil, ale i přespal
Policejní komisař SKPV zahájil v těchto dnech trestní stíhání 20letého mladíka pro trestný čin krádeže. Toho se měl dopustit tím, že v době od 25. do 30.10.2009 v Rýmařově v zahrádkářské osadě rozbil výplň okna jedné ze zahradních chatek a vnikl dovnitř. Poškodil rouru kouřovodu a vypil láhev rumu. Následně zde přespal a při odchodu odcizil dýmku, vaječný koňak a červené víno. Poškodil dvě svíčky a znečistil obuví a tekutinami koberec v podkroví chaty. Majiteli svým jednáním způsobil celkovou škodu přes 3 800 Kč. 
 
Do dívky narazil a odjel
V 07,00 hodin dne 14.1.2010 v Bruntále na přechodu pro chodce na ulici Zahradní a Nádražní došlo ke střetu osobního vozidla s 17letou dívkou. Dosud nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem odbočoval vpravo z ulice Nádražní na ulici Zahradní a přehlédl dívku, která šla po přechodu pro chodce. Přední částí auta narazil do boku chodkyně. Po nárazu couvnul na ulici Nádražní a pak odjel neznámo kam. Při nehodě utrpěla dívka lehká zranění. K popisu vozidla policisté zjistili, že se mělo jednat zřejmě o červenou fabii. 
                                                                                             
 komisař por. Bc. Tušková Pavla
 pisbr@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem