Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

V baru hrubě urážel hosty.

KARLOVARSKO – Policistům vyhrožoval zabitím.  

Trestní stíhání pro podezření ze spáchání přečinů Vyhrožování s cílem působit na úřední osobu, Výtržnictví a Krádež zahájili s 27 letým mužem z Bochova karlovarští kriminalisté.
 
Prvních dvou přečinů se měl dopustit v sobotu 1 listopadu, a to v karlovarském baru, kde nejprve urážel hrubými výrazy zde přítomné hosty, a to i ty, kteří chtěli do baru vstoupit. Pracovníci baru přivolali policisty, které po příjezdu na místo také urážel hrubými výrazy. Opakovaně jim také vyhrožoval zabitím nejen jich, ale také jejich rodin. Policisté obviněného muže převezli na policejní oddělení k dalším úkonům, a to z důvodu agresivního chování. Výtržnictví se tak dopustil i přesto, že byl již na konci září za stejný trestný čin odsouzen Okresním soudem v Karlových Varech.
 
Obviněný muž se také dopustil krádeže, a to v zahrádkářské kolonii v Bochově, kde bez násilí vnikl do neuzamčené dřevěné kolny, ze které odcizil měděné elektroinstalační kabely a nepojízdný motocykl. Ten byl nalezen ukrytý poblíž místa činu.
 
Celková škoda byla předběžně odhadnuta na částku kolem 10 tisíc korun. Až tříletý trest odnětí svobody mu tak hrozí v případě prokázání viny za uvedené jednání.
 
nprap. Zuzana Týřová
7. 11. 2014

vytisknout  e-mailem