Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Zmizely lavičky

Vloupání do objektů 

     V Horažďovicích v ulici Komenského vnikl neznámý pachatel do zaparkovaného vozidla zn. Nissan v noci z 3. na 4. srpna 2010 a uvnitř odcizil plastový kufr s potrubním laserem, přenosný počítač a projektovou dokumentaci stavby. Poškozený majitel vyčíslil škodu na 82 000 Kč.
     V době od 2. do 4. srpna letošního roku v Horažďovicích neznámý pachatel vnikl na oplocený pozemek a ze stavební buňky odcizil dvouplotýnkový vařič s propanbutanovou lahví. Dále vnikl na sousední pozemek a násilím otevřel vstupní dveře do zahradní chaty, ale uvnitř nic neodcizil. Majitelům vznikla škoda ve výši 5 200 Kč.
     V Sušici ve čtvrtek 5. srpna 2010 v nočních hodinách vnikl neznámý pachatel na oplocený areál společnosti a do skladu, kde ukradl papírové krabice, ve kterých byly uskladněny kartóny cigaret různých značek. Poškozené firmě vznikla škoda 40 000 Kč.
     Policisté na obvodním oddělení Klatovy přijali oznámení o krádeži laviček. Neznámý pachatel v noci z 3. na 4. srpna 2010 v Klatovech na Tylovo nábřeží odcizil dvě dřevěné lavičky s ocelovým rámem. Poškozenou společností byla vyčíslena škoda na 20 160 Kč.
 

vytisknout  e-mailem