Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Zjištěni tři pachatelé

Navštívil dvě chaty 

     V obci na Klatovsku vnikl v době od 15. do 17. listopadu 2009 pachatel do rekreační chaty, kde poškodil okno, rozbil skleněnou výplň okna do sklepa, rozbil skleněnou výplň ve dveřích, poškodil dveře do sklepa a utrhl u halogenového světla senzor na pohyb. Z chaty odnesl do sousední chaty vrtačku, různé alkoholické nápoje a další věci. V další rekreační chaty pobýval, ale byl přistižen majitelem a z místa utekl. Šetřením policie byl zjištěn pachatel 18 letý mladík z Klatovska. Policie případ prošetřuje ve zkráceném přípravném řízení a muž je podezřelý ze spáchání trestných činů krádeže, porušování domovní svobody a poškozování cizí věci.
     Ve středu 18. listopadu 2009 po osmé hodině dopoledne byl v obchodním domě v Klatovech přistižen při krádeži 25 letý muž z Klatovska, který odcizil dva dámské parfémy v hodnotě 749 Kč. Šetřením policie bylo zjištěno, že muž byl za stejnou trestnou činnost podle rozsudku soudu odsouzen v letošním roce. Policie případ vyšetřuje ve zkráceném přípravném řízení a muž převzal sdělení podezření z trestného činu krádeže.
     Ve zkráceném přípravném řízení prošetřuje policie případ odcizení jízdního kola. Dne 24. října letošního roku v ranních hodinách odcizil 18 letý mladík ze Sušicka u hřiště v Sušici pod záminkou zapůjčení jízdní kolo,na kterém odjel a majiteli jej nevrátil. Na základě provedeného prověřování byl zjištěn pachatel, který se pokusil odcizené jízdní kolo prodat na internetu. Pachatel 9. listopadu jízdní kolo dobrovolně vydal. Mladík převzal osobně sdělení podezření z trestného činu zpronevěry. Škoda činí 14 000 Kč.

vytisknout  e-mailem