Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vloupnání do vozidel, krádež vozidla a maringotky

Během včerejšího dne zaznamenali holýšovští policisté zvýšený nápad trestné činnosti. 

V noci z neděle na pondělí vnikl neznámý pachatel do dvou uzamčených  vozidel, zaparkovaných v ulicích Jiráskova  a Táborová v obci  Holýšov. V Jiráskově ulici vnikl do osobního vozidla Mitsubishi Lancer, ze kterého následně odcizil autorádio, jeansovou budnu zn, Levis a subwoofer. V ulici  Táborová se vloupal do osobního vozidla Mercedes Benz, z něhož odcizil autoledničku zn. Mercedes a zimní pánský sportovní kabát.  Na odcizených a poškozených věcech vznikla poškozeným celková škoda 83 730 korun. Holýšovští policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů  Krádež a Poškozování cizí věci. Po pachateli či pachatelích intenzivně pátrají.

Policisté OOP Holýšov šetří krádež osobního motorového vozidla VW Golf, které v noci na pondělí odcizil neznámý pachatel v ulici Na Tržišti v obci Staňkov. Poškozený vyčíslil škodu na 35 000 korun. Ve věci  byly zahájeny úkony trestního řízení.

Během víkendu odcizil neznámý pachatel  plechovou maringotku, zaparkovanou před jedním z domů v obci Ohůčov.  Spolu s  maringotkou  zmizel i stavební a instalační materiál, který v ní byl umístěn. Poškozené firmě, která v obci provádí práce spojené s výstavbou plynovodu a kanalizace, tak vznikla škoda téměř  65 000 korun. Případem se zabývají a po pachateli pátrají policisté OOP Holýšov.

nprap. Vladislava Čejková

vytisknout  e-mailem