Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Viníci ujeli od dvou nehod

TACHOVSKO - Tachovští dopravní policisté se zabývají dvěma dopravními nehodami a s žádostí o pomoc se obracejí na veřejnost. 

Tachovští dopravní policisté hledají svědky nehod, které se staly v uplynulých dnech na Tachovsku.
Prvni nehoda se stala 6. června letošního roku v 17:15 hod. v areálu průmyslové zóny CT Park Nová Hospoda u haly A3. Zatím neznámý řidič s nezjištěným vozidlem tam při odbočování poškodil levou přední část zaparkovaného nákladního automobilu Scania. Neznámý řidič z místa ujel, aniž by si splnil svoji povinnost danou mu zákonem.

Druhá dopravní nehoda se stala 17. června letošního roku v době od 8:25 hodin do 17:00 hodin v obci Tachov v Panenské ulici. Zde na parkovišti před domem č. p. 417 poškodil neznámý řidič s nezjištěným vozidlem levou přední část zaparkovaného osobního vozidla značky Škoda Kamiq. I tento řidič z místa nehody odjel, aniž by si splnil povinnost stanovenou mu zákonem.                    

Dopravní policisté se s žádostí o pomoc proto obracejí na občany, kteří byli svědky tohoto střetu, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tel.: 974 322 015 nebo na tísňovou linku 158.

prap. Bc. Iva Vršecká
29. června 2022

vytisknout  e-mailem