Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Ukradli automobil a čtyřkolku

Užívají cizí věc 

        V obci u Sušice vnikl neznámý pachatel v době od 1. července do 3. září letošního roku do garáže v rekreační chatě, kde odcizil různé věci a ze sklepa dva sudy. Pachatel dále poškodil okenici v podkrovní místnosti chaty. Poškozenému majiteli vznikla škoda 15 790 Kč.
     Na obvodní oddělení Klatovy oznámil poškozený majitel vloupání do garáže a odcizení motocyklu. V době od 1. do 5. září 2010 v Klatovech z řadové garáže neznámý pachatel odcizil motocykl zn. Suzuki DR350 bez registrační značky a přilbu. Majitel vyčíslil škodu na 37 100 Kč.
     V noci ze 4. na 5. září letošního roku v Klatovech neznámý pachatel odcizil na parkovišti v ulici Podhůrecké zaparkovaný automobil zn. Renault Laguna combi. Poškozené majitelce vznikla škoda 110 000 Kč.
     V Klatovech v neděli 5. září 2010 v ranních hodinách neznámý pachatel v ulici Suvorovova odcizil zaparkovanou čtyřkolku zn. Barosa v hodnotě 70 000 Kč. Hlídkou policie byla v neděli uvedená čtyřkola nalezena  na zahradě v obci u Klatov a policisté tuto zajistili.

vytisknout  e-mailem