Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Tři pohřešované osoby

Pátrání bylo úspěšné 

        V úterý 14. září 2010 po dvacáté hodině oznámila matka pohřešování 14 letého chlapce z obce u Klatov, který ráno odešel do školy a odpoledne se nevrátil do místa bydliště. Policie vyhlásila celostátní pátrání po pohřešované osobě a bylo započato intenzivní pátrání již ve večerních hodinách. Ve středu bylo do pátrací akce nasazeno celkem 29 policistů a strážníci městské policie. Pohřešovaný chlapec se sám dostavil zpět domů po třinácté hodině. Pátrací akce byla ukončena.
    Další pátrání bylo vyhlášeno po pohřešované osobě 82 letém muži ze Sušice. Muž odešel z bytu v Sušici ve středu pravděpodobně po druhé hodině v noci a do sedmé hodiny ranní se nevrátil zpět a pohyboval se na neznámém místě. Policisté počali po uvedeném muži pátrat a byl nalezen hlídkou policie z obvodního oddělení Sušice v obci Červené Dvorce. Muž sdělil, že odešel ve čtyři hodiny ráno na houby, kdy došel až do Dlouhé Vsi a při návratu zpět zabloudil. Muž nebyl zraněn.
     Na policii bylo oznámeno ve středu 15. září 2010 v 18.10 hodin pohřešování pacienta nezletiletého chlapce, který utekl z oddělení v nemocnici v Klatovech. Hlídkou policie bylo prováděno šetření v místě trvalého bydliště chlapce v obci na Klatovsku, ale matka zatajila, že je pohřešovaný doma. Při druhé návštěvě policistů ve dvacet hodin v místě bydliště byl tento nalezen, když se schovával.

vytisknout  e-mailem