Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Slavnostní předávání medailí

Policisté obdrželi ocenění  

     Dnes proběhlo v budově Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje slavnostní předávání medailí. Oceněni byli nejen policisté, ale také čestní hosté. Ředitel plk. Mgr. Pavel Krákora poděkoval za dlouhodobou příkladnou spolupráci v oblasti služební kynologie veterinárnímu lékaři MVDr. Janu Vojtovi. Medaili krajského ředitelství si převzal i Ing. Vlastimil Červenka, bezpečnostní ředitel agentury, která s námi v rámci sportovních utkání spolupracuje na zajištění veřejného pořádku a bezpečnosti.

     Náměstek policejního prezidenta s vedením krajského ředitelství poté předávali ocenění více než 70 policistům, kteří slouží v Plzeňském kraji. Ti, kteří u policie pracují déle než 30 let, obdrželi medaile „Za věrnost I. stupně“. Jiní si převzali „Čestné medaile“, medaile „Za zásluhy o bezpečnost“, plakety policejního prezidenta či pamětní erby.  Všichni ocenění se dlouhodobě a aktivně podílejí na dosahování výborných výsledků při výkonu služby a na prosazování dobrého jména Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje. Pan ředitel také ocenil práci policistů, kteří dosáhli určitého věku a musí odejít do důchodu.

    Na závěr plk. Mgr. Pavel Krákora poděkoval oceněným a zdůraznil, že velké díky patří všem, kteří na krajském ředitelství pracují. Protože bez nich bychom nemohli dosahovat takových výborných výsledků. Dodal, že pro ředitele je největším oceněním, když má ve svém týmu kolegy, na které se vždy může spolehnout.

mjr. Ing. Martina Korandová
25. listopadu 2016

 

vytisknout  e-mailem