Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Případ vraždy

PLZEŇSKÝ KRAJ - Krajští kriminalisté se zabývají trestným činem vraždy. 

     Krajští kriminalisté včera, dne 2. listopadu 2022, zahájili trestní stíhání pětadvacetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání trestného činu vražda. Státnímu zástupci podali spolu se spisovým materiálem podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby. O té bude dnes rozhodovat soud.

por. Mgr. Dagmar Brožová
3. listopadu 2022

     Dnešního dne krátce před osmou hodinou ráno přijal operační důstojník na tísňové lince 158 oznámení o napadení ženy, ke kterému mělo dojít v jednom bytovém domě v Plachého ulici. Policisté po příjezdu na místo zjistili, že v jednom z bytů došlo ke slovní rozepři mezi 46letou ženou a 25letým mužem, kdy hádka přerostla ve fyzický útok. Útočník následně z místa utekl. Zraněná žena bohužel na místě zemřela.
     Policisté okamžitě začali po útočníkovi pátrat. Na základě poznatků od široké veřejnosti, zejména pak informací od zaměstnanců Plzeňských městských dopravních podniků, a díky operativnímu šetření se policistům podařilo hledaného muže brzy vypátrat a zadržet v centru města.
     Případem se nyní zabývají krajští kriminalisté, kteří ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy.

nprap. Michaela Raindlová
1. listopadu 2022

vytisknout  e-mailem