Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Potřebují zařízení i králíky

Kradli v objektech 

     Na obvodní oddělení Kašperské Hory oznámil místní muž krádež peněženky. Ve čtvrtek 26. srpna 2010 ve večerních hodinách v baru v Kašperských Horách neznámý pachatel odcizil poškozenému peněženku, ve které byla finanční hotovost, osobní doklady a dvě platební karty peněžního ústavu. Majiteli vznikla škoda 3 220 Kč.
    V Horažďovicích vnikl v noci z 26. na 27. srpna 2010 neznámý pachatel v zahrádkářské kolonii na zahradu a z kotce na chov králíků odcizil šest samic králíků a dvě husy. Poškozením zařízení vznikla škoda 2 300 Kč a na odcizeném zvířectvu 2 800 Kč.
     V obci u Hartmanic vnikl v uplynulém týdnu neznámý pachatel do domu a odcizil dvacet skleniček a tři péřové přikrývky. Majitelka vyčíslila škodu na 4 500 Kč.
     Na oplocený pozemek vnikl neznámý pachatel v obci u Sušice a ze stavební buňky odcizil křovinořez zn. OleoMac, sekačku na trávu zn. Toro a dva kanystry s benzinem celkem 15 litrů. Svým konáním pachatel způsobil škodu 26 300 Kč.
       Do bytu v domě v obci u Horažďovic vnikl neznámý pachatel v noci ze soboty na neděli, kde vše prohledal a odcizil klíč od osobního automobilu a v ložnici založil požár. Na místo se po druhé hodině v noci dostavili policisté a hasiči, kteří požár lokalizovali. Výše škody činí 100 000 Kč.
     Vloupání do rekreační chaty v obci u Klatov bylo oznámeno na obvodní oddělení Klatovy. V době od 19. do 29. srpna letošního roku vnikl neznámý pachatel do rekreační chaty a odcizil elektrocentrálu za 6 000 Kč, dva páry sjezdových lyží zn. Fischer v hodnotě 20 000 Kč a radiomagnetofon za 4 000 Kč. Poškozením oken vznikla škoda 2 000 Kč.    
 

vytisknout  e-mailem