Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Pátráme po totožnosti ženy AKTUALIZACE

PLZEŇ - V jedné provozovně v centru města došlo ke krádeži finanční hotovosti z kapsy pověšené bundy. Policisté ve věci vedou trestní řízení a po pachateli pátrají. 

AKTUALIZACE: Policisté již znají totožnost ženy zachycené na přiložených fotografiích. Děkujeme za spolupráci.

Policisté obvodního oddělení Plzeň-střed vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu krádež. Tohoto jednání se měl dopustit neznámý pachatel v jedné provozovně v centru města dne 24. července 2022 v době od 12.10 hodin do 12.15 hodin. Neznámý pachatel měl využít nestřeženého okamžiku a z kapsy pověšené bundy měl odcizit uloženou finanční hotovost ve výši 70 000 korun.

Policisté se případem zabývají a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné fotografie z kamerového záznamu, na které je zachycena možná svědkyně, která by mohla být pro policisty důležitá k řádnému objasnění případu.

Policisté neznají totožnost ženy a obrací se se žádostí o spolupráci k občanům, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na přiložených fotografiích, aby se neprodleně přihlásili na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo zavolali na linku 158. Předem děkujeme za získané poznatky.

nprap. Veronika Hokrová
4. srpna 2022

vytisknout  e-mailem